![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukałem po googlach - niestety. Albo nie znalazłem, bo czegoś takiego nie ma, albo dlatego, że nie potrafię szukać ![]() Chodzi o to, by ta czwórka była tekstem-backgroundem :] dla tekstu (nawet brzmi dziwnie ![]() Czy coś takiego jest możliwe? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a to nie są po prostu dwa div-y z różnymi z-index'ami ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 410 Pomógł: 5 Dołączył: 25.01.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepsze jest to, że robię w php+MySQL, ale ze stylami to "mam problem". Nawet nie wiem o co chodzi
![]() Czy byłbyśtak dobry i podał przykład? Pls... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 288 Pomógł: 12 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po prostu dodajesz do stylów "z-index: 0;" "z-index: 1;" i tak dalej, im większy index, tym wyżej jest div. Nie jestem pewien, ale chyba będziesz musiał wykorzystać position:absolute; żeby to poprawnie działało.
|
|
|
![]()
|
|
Na podst innego postu (dotyczącego podobnej sprawy) zrobiłem coś takiego:
![]() Przewertowałem kilkanaście stron z "lekcjami CSS", ale tam nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Przewertowałem kilkanaście stron z "lekcjami CSS", ale tam nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi... Cytat po prostu dodajesz do stylów "z-index: 0;" "z-index: 1;" i tak dalej, im większy index, tym wyżej jest div. Nie jestem pewien, ale chyba będziesz musiał wykorzystać position:absolute; żeby to poprawnie działało. Tutaj masz odpowiedź na tacy podaną leniu ! ![]() ![]()
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:46 |