![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 2 Dołączył: 11.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! chciał bym wypisać zawartość rekordu linia po lini. Na plikach tekstowych wiem, że coś takiego jest możliwe bo stosowałem to
(np wypisywało mi listę od 1.. 2.. 3.. 4... ) gdzie wszystko było zapisane w pliku txt używałem do tego czegoś takiego
teraz mam problem by wypisać w taki sam sposób zawartość jednego rekordu PROSZĘ O POMOC! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyznam szczerze że pieerwszy raz widze taki kod (dziwny), no ale jeśli działa to logicznym byłoby wstawienie pod x zamiast count liczby z, czyli $x = 1, czyli cała pętla nie jest potrzebna, czyli
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 2 Dołączył: 11.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ok zgodzę się ułatwia to życie, chociaż od dłuższego czasu korzystam z tego co podałem i działa :] ale problem polega na tym ze podobny efekt chcę uzyskać czytając jeden rekord z tabeli MySQL :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeden rekord z tabeli uzyskasz dając w zapytaniu na końcu LIMIT 1
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
ok to wiem ale mi chodzi o to by uzyskać zawartość właśnie tego rekordu linia po lini
|
|
|
![]()
|
|
jeżeli w rekordzie masz tekst:
|
|
![]()
|
|
właśnie próbuje wykorzystać twój przykład i chyba pomoże mi jak narazie całkiem nieźle to wyglada DZIEKUJE :]
|
|
|
--Kamil-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |