![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 5 Dołączył: 14.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam klasy jak poniżej:
Gdy wywołuje je w php tzn:
Natomiast jak wywołam za pomocą flasha tzn przez AMFPHP mam pusty string. AMFPHP chodzi ponieważ jak podstawie zamiast metody 'say':
to flash zwraca 'aaaa' Nie wiem czemu to nie działa gdy probuje z dziedziczeniem ![]() -------------------- zmoderowano - rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam się na AMFPHP, ale zauważ różnice:
W testClass::test() wyswietlasz 'a' na ekranie (echo" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual), natomiast w MainClass::say() zwracasz wartość (return" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual)... prawdopodobnie w tym leży problem. Ten post edytował LBO 29.05.2007, 14:02:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Natomiast jak wywołam za pomocą flasha tzn przez AMFPHP mam pusty string. Bo funkcja test nic nie zwraca. -------------------- emiker
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 5 Dołączył: 14.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasne czeski błąd. Dzieki.
-------------------- zmoderowano - rozmiar
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:39 |