![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
czyli po wybraniu kredyt karty otwiera mi sie nowy DIV z forma. Wszystko jest ok ale nie w IE nie dziala onclick. czy ktos wie jak to obejsc ![]() -------------------- Portfolio
Windows Vista Business SP1 DELL VOSTRO 200, Intel Core2 DUO E4600 2.4GHz, 3 GB RAM, ATI Radeon HD 2400 Pro, Screen DELL 22" Pomogłem ci -> Kliknij "Pomógł" -> Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
onclick nie daje sie na option, a na select. Potem sobie sprawdzasz co zaznaczone jest i odpowiednio reagujesz
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jak to zrobic aby bylo dobrze
![]() ![]() -------------------- Portfolio
Windows Vista Business SP1 DELL VOSTRO 200, Intel Core2 DUO E4600 2.4GHz, 3 GB RAM, ATI Radeon HD 2400 Pro, Screen DELL 22" Pomogłem ci -> Kliknij "Pomógł" -> Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat value musi zostac takie jakie jest jakie value? gdzie ty w tym kodzie co pokazales masz value?No iteraz juz pokombinuj troche -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
tak zmienia mi na kazda opcje. A chcialbym aby zmienialo jak klikne tylko jak wybiore 'Credit or Debit Card' -------------------- Portfolio
|
|
![]()
|
|
poto dalem ci w przykladzie:
Kod alert('kliknieto: '+this.value) bys wlaczyl myslenie.... this.value zwraca ci value kliknietej opcji. teraz zrob sobie warunek ze jesli klikniete w opcje co chcesz to wtedy rob co chcesz -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Moglbys podac jak to powinno byc naprawde staram sie ale czasami nie kumam czyjegos myslenia
![]() ![]() -------------------- Portfolio
|
|
![]()
|
|
Ale co tu kumac? Napisalem ci co masz zrobic i jak na moj gust nie chce ci sie chwili pomyslec? A czemu tak mysle? Po szybkosci w jakiej udzielasz kolejne posty...
Juz jasniej? Gotowca ci nie podam ![]() Tym razem jednak pomysl nad tym dluzej. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
git zrobilem
![]() -------------------- Portfolio
|
|
![]()
|
|
No, jestem z ciebie dumny
![]() ps: a powiedz mi czemu ty uparcie ciągle w option walisz te name? Przeciez to niczemu nie sluzy. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Pozwolę sobie na mały OT: dlaczego moderatorzy nie doczepiają się do tematu tego wątku? Zazwyczaj w podobnych przypadkach (a nawet gdy temat jest konkretny ale brakuje prefixu) lecą gromy, a tu nic... Lekki brak konsekwencji panowie...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo czepianie jest tylko w dziale Przedszkole
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Pozwolę sobie na mały OT: dlaczego moderatorzy nie doczepiają się do tematu tego wątku? Zazwyczaj w podobnych przypadkach (a nawet gdy temat jest konkretny ale brakuje prefixu) lecą gromy, a tu nic... Jak juz przedmowca zauwazyl, prefixy tu nie obowiązują. Cytat Lekki brak konsekwencji panowie... Lekki brak niedoczytania ![]() Ale jak bys juz tak bardzo sie chcial jeszcze przyczepic, to moglbys sie przyczepic, czemu jeszcze tego nie przeniosiono na javascript. No coz, wlasnie to czynie ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Heh, no nie chodziło mi o brak prefiksu tylko o średnio jasny temat wątku w stylu 'pomocy!!!', 'ludzie!!!'
![]() |
|
|
![]()
|
|
Hehe, no bo moderator też czlowiek i zdarzy mu sie czasem nie zauwazyc/nie skojarzyc co i jak. Ale od tego istnieje mechanizm donoszenia... znaczy raportowania, by takie uwagi zglaszac a nie OT robic
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:45 |