![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc tak mam sobie formularz 3 listami.
Opcje tych list to słowa, które mają być użyte do wyszukiwania. Np. po wybraniu opcji 1 z listy 1 słowo które było opcją jest dodawane do wyszukiwania. Z tym że pierwsze dwa słowa mają być szukane w innym polu tej samej tabeli co trzecie słowo, które jest datą ![]() lista 1 --opcja1 ---opcja2 ----opcja3 lista2 --opcja1 ---opcja2 ----opcja3 lista3 --opcja1 ---opcja2 ----opcja3 opcja1 listy 1 => $opcja1l1='szukane_slowo' => wysz.po rekordach TEXT w bazie A opcja1 listy 2 => $opcja2l2='inne_slowo' => wysz.po rekordach TEXT w bazie A opcja3 listy 3 => $opcja3l3='data' => wysz.po rekordach DATE w bazie A Szukanie => "$opcja1l1 + $opcja2l2 + $opcja3l3" A to co mam:
header i header2 to pola sys_grouptext to tabela $impreza,miejsce,termin to dane wczytane z formularza. Ma to być wyszukiwarka artykułów po nagłówkach lub datach publikacji. Liczę na Was ![]() naprawdę nikt nie wie? Wystarczyłaby taka wyszukiwarka, która szukała by w bazie mysql frazy i wyswietlala zawartość jakiejśtabeli albo pola. Większość wyszukiwarek to rozbudowne skrypty a ja bym potrzebował takiej uproszczonej wersji. Ten post edytował dekoder 28.05.2007, 20:27:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:46 |