![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę aby strona działała na zasadzie ukrytych warstw dokładnie jak w moim przykładzie.
http://www.mikroprocki.freehost.pl/test.html Tyle że jak dodaję więcej DIVów to strona automatycznie rośnie do dołu. Czy jest sposób aby temu zapobiec. Nie chodzi mi o opcje usunięcia przewijania strony. tylko aby pozostałe DIVy zajmowały tyle co ten pierwszy. Próbowałem kilku innych bibliotek jak DOM czy Tab Content ale to co mam jest najlepsze chyba że ktoś zna coś podobnego. Pozdrawiam -------------------- Portfolio
Windows Vista Business SP1 DELL VOSTRO 200, Intel Core2 DUO E4600 2.4GHz, 3 GB RAM, ATI Radeon HD 2400 Pro, Screen DELL 22" Pomogłem ci -> Kliknij "Pomógł" -> Dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
uzywanie visibility powoduje ukrywanie warstwy przy jednoczesnym zachowaniu jej rozmiarow na stronie.
uzyj display: none:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DZIĘKI ŚMIGA TAK COŚ MYŚLAŁEM ŻE TO MOŻE BYĆ TO ( wolałem się upewnić )
![]() -------------------- Portfolio
Windows Vista Business SP1 DELL VOSTRO 200, Intel Core2 DUO E4600 2.4GHz, 3 GB RAM, ATI Radeon HD 2400 Pro, Screen DELL 22" Pomogłem ci -> Kliknij "Pomógł" -> Dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:47 |