![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 16 Dołączył: 19.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisałem kod html do prostej stronki zbudowanej z tabelki. plik z rozszerzeniem *.html działa bez problemu, ale musze zapisać tę stronke z rozszerzeniem .php i wtedy przeglądarka nie wyświetla żadnego pliku jpg ani gif. jak to poprawić bo jestem zielony....
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<ironia>A mi sie padl komp. Nie wiesz czemu?</ironia>
Nie wiem w ogóle co masz w kodzie, nie wiem co napisaleś, nic nie wiemy o Twoim problemie poza tym, że jest i oczekujesz że Ci pomożemy? Możesz o tym zapomnieć. No chyba że sprecyzujesz pytanie, pokażesz kod, ... Polecam: Jak mądrze zadawać pytania |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 16 Dołączył: 19.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem polega na tym że wszystkojest ok w HTML ale jak zapisuje ten plik z rozszerzeniem .php przeglądarka wyświetla prawidłowo tylko tekst, ignorując wszystkie pliki jpg i gif. Może problemem są ścieżki dostępu, nie wiem. Dlatego prosze o pomoc.... Ten post edytował szpakoo 28.05.2007, 12:25:44 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z: file://k:\polibuda\php\projekty na zaliczenie\strona z baza\buche-holz.jpg
... na: k:\polibuda\php\projekty na zaliczenie\strona z baza\buche-holz.jpg .. może pomóc. |
|
|
![]()
|
|
nie pomogło...
a może spacje w nazwach folderów w scieżce dostępu są problemem? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż, jeśli już chcesz zapisać jako PHP, to umieść to na serwerze który PHP obsługuje...
Ech... Nie wiem skąd tacy ludzie się biorą... Myślą, że jak zmienią rozszerzenie pliku z .html na .php to nagle staną się jakieś cuda niewidy... :S -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:45 |