![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem. Za każdym razem wyskakuje mi "błąd". nie wiem dlaczego ;/
Z góry dziękuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 7 Dołączył: 25.12.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W 6 linijce powinno być:
-------------------- "Yes, experience matters. No, one year repeated fifteen times does not count."
bartoszlugowski.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety dalej pokazuje błąd. Może zaczne inaczej, wcześnij przy pisaniu jakikolwiek skryptów nie było problemu, aż do formata. Teraz gdy od nowa zainstalowalem wamp'a, niestety nie działa, próbowałem z 2 wersje, od nowa instalowalem system i znowu to samo !
Łączy z bazą bez problemu , w konsoli normalnie mogę dodawać usuwać rekordy, jedyne czego nie mogę to wybrać bazy z poziomu skryptu. Ten post edytował rasco7 27.05.2007, 21:15:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to chociaz zrób
i napisz jaki error wyskakuje ... A może nie masz bazy o nazwie style u siebie ? -------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
Witam dziekuje za pomoc jednak nie w tym tkwił problem ... błąd popełnilem w formularzu nie dałem w submit : name.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:42 |