![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przydal by sie jakis link do statystyk IS
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ja tez spojzalem, mysle fajnie mozna obejzec statsy, proboje nacisnac a tu zonk.
Fajnie by bylo miec w nie wglad ![]() -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chociaż dla tych co mają ksywki w zielonym kolorze
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dragon: taka sprawa, wersja ponizej 5.0 nie da sobie rady z takim ruchem, jaki generuje to forum (chodzi o logi).
Proponuje, zebys przetestowal wersje beta 5.0 (przepisany od zera system zapisu odwiedzin w poszczegolnych przedzialach czasowych - jak na razie nie sypiacy sie) ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
GeoS: akurat to moja robota
![]() BTW: Pamietam jak mi wspominales o statystykach ale nie wiedzialem, ze chodzi o to ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że wkrótce za sprawą Seth'a pojawi się na forum mod do statystyk phpBB, a jeśli chodzi o statystyki ogólne to zamiast IS wrzucę wkrótce Webalizera - leci po logach i jest odpowiednio wydajny.
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli ma sie dostep do logow serwera WWW, to wiadomo ze nie ma co sie bawic ISTATSem.
Choc z drugiej strony, potraf oni dotrzec do informacji niedostepnych w Webalizerze ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat [...] a jeśli chodzi o statystyki ogólne to zamiast IS wrzucę wkrótce Webalizera - leci po logach i jest odpowiednio wydajny.
Zamiast Webalizera proponuję AWStats napisane w Perlu... Moim zdaniem są o wiele lepsze... -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zamiast Webalizera proponuję AWStats napisane w Perlu... Moim zdaniem są o wiele lepsze...
Ja jestem za - przejrzałem i mi się podobają. :mrgreen: -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 02:34 |