![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem sobie dość prosty licznik na plikach, ale jest problem, bo co jakiś czas przeskakuje mi w dół. Nie jestem w stanie powiedzieć, czy do zera, ale raczej nie.
Gdzie popełniłem błąd? Ten post edytował ziom 26.05.2007, 11:11:53 -------------------- biuro rachunkowe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym proponował zmienić Twoją klasę na coś takiego i ew. poniższe dopracować:
Kilka uwag dot. Twojej klasy:
Niestety nie udało mi się powtórzyć błędu, o którym piszesz, a na pierwszy rzut oka nie widzę co mogłoby spowodować wyczyszczenie licznika. Spróbuj z wersją, którą podałem wyżej. Raczej powinna działać dobrze. W sumie jedyna możliwość kiedy wyzeruje się licznik w tej wersji to brak pliku. -------------------- Never underestimate the power of human stupidity!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nazywanie ciacha 'licznik' moze spowodować że nie będą naliczane wejścia użytkownika, który był na stronie gdzie webmaster pomyślał tak jak ty, albo gdzie używana jest twoja klasa Co za bzdura! Ciasteczko jest ustawiane dla konkretnej strony i tylko ona ma do niego dostęp (prawo do odczytu, zapisu oraz usuwania), więc nie ma takiej możliwości, aby inna strona je nadpisała używając tej samej nazwy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
nie strony a domeny, o ile w parametrach nie poda się inaczej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie strony a domeny Chciałem to określić jasno, żeby nikt nie pomyślał, że dla domeny wszystkie ciasteczka są wspólne, bo subdomeny są traktowane jak oddzielne domeny. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:42 |