![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry wujek Majki powtanowił przeznaczyc swoje fundusze na szczytny cel !!
A więc tak oddam serwer temu kto przedstawi najciekawszą propozycje zagospodarownia konta :!: Być może uważacie że ja sobie jaja robie ale nie wiem ile ludzi potrzebuje wsparcia :? -------------------- JeSteM TakI MalY HakSi0r
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
sadze ze se jaja robisz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra ja jestem sceptykiem i cięzko mi uwierzyć w bezinteresowność. A więc czego chcesz za takie konto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem w poscie czego oczekuje. Naprawde nie jestem jakimś ludkiem szukającym sensacji !. Gdy kots przekona mnie o słuszności oddania mu tego konta całkowicie ma nad nim kontrole. Wiedzialem ze ten post wzbudzi wsrod was sensacje
![]() -------------------- JeSteM TakI MalY HakSi0r
|
|
|
![]()
|
|
Hmmm nie wiem czemu nie piszecie postow a serwerek czeka :wink:
-------------------- JeSteM TakI MalY HakSi0r
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hmmm nie wiem czemu nie piszecie postow a serwerek czeka :wink:
Mi by sie przydalo,ale pod multimedia ![]() A nikt nie pisze, bo szczegolow nie podales. -------------------- Pozdrawiam,
Piotr Drewnik || haiaw@crew.php.pl |
|
|
![]()
|
|
Chcecie szczegóły więc :
- 16gb transferu na miesiac - hosting w firmie hostlane.com - i nie bede was namawial zebyscie walczyli o darowy serw ! -------------------- JeSteM TakI MalY HakSi0r
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok wiec ja chce pod moja strone
![]() -------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
Koszykówka to raczej nie za dobra idea ( oczywiscie jak dla mnie )
-------------------- JeSteM TakI MalY HakSi0r
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2002 Skąd: wroclaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
A ja bym proponowal otwarcie aukcji internetowych. Co ty na to , moze wkoncu ktos da rade Allegro ?!. Bo ja sie pisze na to. -------------------- Tomasz Gruszecki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
aukcji jest jak mrowekow
jezeli dajesz cos za darmo to proponuje to zrobic a takisposob aby inni tez mieli cos za darmo WAKACJE moj pomysl: wymiana dzieciakow miedzy rodzinami przy wspoludziale szkol podstawowych i gimnazjum jak to dziala kazda szkola ma swoj login i pass wpisuje tam ogloszenie ze rodzina o takim mieszkaniu i w takiej okolicy przyjmie na 2 tyg dziecko (ich dziecko w podobnym wieku), gdzie podczas takiego pobytu bedzie mialo nastepujace atrakcje - inna szkodla sie loguje i widzi takie ogloszenie i wybiera ze swojej kartoteki inna rodzine gdzie jest dziecko w tym samym wieku zas materialnie za bardzo od siebie nie odstawaja co dalej?? kontakt miedzy szkolami pozniej miedzy rodzivcami i jedno dziecko jedzie na 2 tyg do Krakowa zas za dwa tyg drugie dziecko jedzie na 2 tyg do Koszalina wymiana dzieci ale przyjmujemy tak aby obydwoje w jednym czasie bawili sie razem co wy na to ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
extra pomysl
|
|
|
![]()
|
|
dzieki
![]() tkwi we mnie od jakiegos roku ale samemu nie dam rady ![]() zas skoro jest miejsce na serwerze nie wiem ........... kto chce dzialac niech sie odezwie Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2003 Skąd: Polska, Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moge sie chetnie przylaczyc do wymiany dzieci
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A może sprzedaż działek na księżycu?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A może free xxx movies & photos ?
8) najwiekszy serwis PL z darmową erotyką to by była sensacja tak jak ta propozycja tego serwera. -------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Long Island, NY USA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kupilem 2 hektary w tamtym roku (na ciemnej stronie księżyca) i czekam na pozwolenie na budowe
słyszałem że teraz Mars chcą sprzedawać, ma ktoś może link? scanner? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze poprostu szukasz pomyslu na wlasna strone .
dalaes takie ogloszenie zeby ci powychodzili ludzie z propzycjami a ty najciekawszy sobie wykorzystasz ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze powiedziane...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczeze mowiac to od dawna nosilem sie z zamiarem zrobienia porzadnego serwisu rpg (nie mylic z diablo) z porzana gra. Podpiac Worha albo wampira pod php + mysql i stworzyc calkiem porzadny swiat z mnostwem opcji dla mistrza gry, tak to by bylo cos. No ale narazie to marzenie - moze kiedys w koncu cos takiego napisze
![]() -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 01:32 |