![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2006 Skąd: Warszawka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pisząc sobie system statystyk na stronę, postanowiłem umieścić tam także liczbę osób będących online. Do tego celu wykorzystałem mechanizm sesji (session_id()) oraz timestamp'y. Przyjąłem, iż jedna osoba spędza w serwisie około 5 minut 30 sekund ![]()
Niestety coś jest nie tak, ponieważ nie zlicza poprawnie osób online. Pomimo usilnych prób odnalezienia błędu nie udało mi się to. Wychodzi na to, że przyszedłem do Was po radę ![]() Z góry dziękuję za udzieloną pomoc. Ten post edytował Hubson 24.05.2007, 19:10:04 -------------------- Prison Break - Skazany na śmierć
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2007 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak mozesz to napisz jak konkretnie działa (czy wpisuje za duzo , za mało , cały czas tą samą liczbe)... a czemu nie ma tu session_start() ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2006 Skąd: Warszawka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czemu nie ma tu session_start() ? Zapomniałem przekleić ![]() ![]() ![]() Działanie można obejrzeć: skrypt i plik tekstowy (otwieraj na minimum 3 przeglądarkach, sprawdzaj plik tekstowy i odświeżaj... jeżeli tak trudno wrzucić na własnego localhosta... -------------------- Prison Break - Skazany na śmierć
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:25 |