![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam skrypt do poprawienia gdyż nie wiem co mam źle prosze o pomoc bede wdzięczny
tutaj jest gdzie bład w zapytaniu ale nie wiem co mam zmienic i jak :/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2007 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nazwy tabel i pól nie powinny być w ' , ostatecznie mogą być w `
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprawiłem ale dalej mi nie działa pokazuje bład w 4 linii
może ktos mi poprawic go tak jak powinno być :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat poprawiłem ale dalej mi nie działa pokazuje bład w 4 linii Podaj treść tego błędu. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Parse error: parse error in c:\usr\krasnal\www\projekt\zmiana.php on line 10
ale w tym wypadku jest to linijka 4 edit:// nadal nie działa dalej to samo :/ Ten post edytował maren 24.05.2007, 19:57:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parse error: parse error in c:\usr\krasnal\www\projekt\zmiana.php on line 10 ale w tym wypadku jest to linijka 4
? ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
działa
![]() |
|
|
![]()
|
|
działa ![]() Sprawdź to poprzez:
Zobaczysz wtedy czy zmienna imie w tablicy post jest przesyłana. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]()
|
|
w ktorym miejscu to wstawic? bo jak widać obeznany za bardzo w temacie nie jestem :/ i co to daje, zwróci mi jakis wynik, pokaże ze nie wpisało do bazy czy jak?
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki temu co podałem wyżej unikniesz dalszych błędów, co robi var_export" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual masz w manualu, poczytaj. (...) Sprawdza czy Twoja zmienna jest pusta, w którym miejscu pojawia się błąd itp.
Możesz to umieścić gdzie chcesz chociażby po zadeklarowaniu zmiennej imie.
Wyświetli to wszystkie zmienne wpisane w formularzu. Dobrze by było również jakbyś nam podał ten formularz, może nie wysyłasz danych metodą $_POST stąd ten błąd ? Sprawdź formularz. Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]()
|
|
to jest ten formularz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował fredzio90 25.05.2007, 05:54:03 |
|
|
![]()
|
|
dzięki, przez taki głupi błąd nie działało mi nic
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 09:22 |