![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2003 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DO CZEGO PRZYDADZĄ MI SIĘ W PRZYSZŁOŚCI WIELOMIANY
Właśnie, oczekueje obfitych odpowiedzi ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy tobie sie przypadkiem fora nie pomylily??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee... no wlasnie moze i mi ktos na to odpowie ? bo dostalem z tego laske... niewiem.. ale jakos nie wchodzi mi to .. a u mnie w szkole jada z programem jak pogieci...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczekajcie az dojdziecie do rownan rozniczkowych
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja zawsze sobie tlumaczylem to tak: do zdania egzaminow
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja zawsze sobie tlumaczylem to tak: do zdania egzaminow
![]() cos w tym jest ![]() heh a wielomiany w moim przypadku nadaja sie doslownie to wszystkiego np do interpolacji ktora ma zastosowanie w ukladach sterowania robotami ![]() -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2003 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh, a ja mam napisać wypracowanie na 1,5 strony A4 czciąnką 12
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat DO CZEGO PRZYDADZĄ MI SIĘ W PRZYSZŁOŚCI WIELOMIANY
Właśnie, oczekueje obfitych odpowiedzi ![]() Do zaliczenia I gim ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moja sugestia na tego typu rzeczy ktore przydatne beda przez 15 minut po klasowce to ZZZ (Zakuc Zaliczyc Zapomniec) 8) I tak nie bede zdawal matematyki tylko informatyke
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat (...) to ZZZ (Zakuc Zaliczyc Zapomniec) 8) (...)
kolego.. to już nie modne ![]() ZZZZ - Zakuć, Zaliczyć, Zapomnieć, Zapić ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ZZZZ - Zakuć, Zaliczyć, Zapomnieć, Zapić
I tu takze pomylka ![]() ZZZZZ - Zakuć, Zaliczyć, Zapomnieć, Zabalowac, Zapić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaczepiście Zamieszaliście Z Zet
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat ZZZZ - Zakuć, Zaliczyć, Zapomnieć, Zapić
I tu takze pomylka ![]() ZZZZZ - Zakuć, Zaliczyć, Zapomnieć, Zabalowac, Zapić takze pomylka ZZZZZZ - Zakuć, Zaliczyć, Zapomnieć, Zabalować, Zapić, Zad...yć ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj sobie o wielomianach interpolacyjnych -- poza tym pol Cormena jest o wielomianach
![]() gdyby nie wielomiany to jak policzylbys sobie zlozonosc swoich algorytmow :?: -------------------- pozd.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat moja sugestia na tego typu rzeczy ktore przydatne beda przez 15 minut po klasowce to ZZZ (Zakuc Zaliczyc Zapomniec) 8) I tak nie bede zdawal matematyki tylko informatyke
![]() Jesli wiazesz swoja przyszlosc z "informatyka", to zycze powodzenia w dostaniu sie na jakakolwiek renomowana uczelnie bez znajomosci wielomianow. To jest pierwsza powazna stycznosc w "realnym" swiecie z tym zagadnieniem. Nastepnym beda prosciutkie wielomiany ze wspolczynnikami rzeczywistymi, a ktorych niewiadome beda stanowily liczby zespolone, .... i tak w miare czasu dochodzimy do naprawde zlozonej matematyki (pozwole sobie wymienic tylko czesc "ciekawszych" przedmiotow): Algebra liniowa i geometria analityczna, Teoria obwodow elektrycznych, Metody optymalizacji oraz wiele wiecej. Temat woda. -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:28 |