![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po zainstalowaniu mysql 5 apache 1.3 i php 5 dodalem do php.ini extension_dir i extension=php_mysqli.dll.
pomimo tego dalej nieznajduje biblioteki mysqli Fatal error: Class 'mysqli' not found in C:\Program Files\Apache Group\Apache\htdocs\test.php on line 4 krew mnie juz zalewa bo siedze nad tym od wczoraj i powoli piana zaczyna leciec z pyska. prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisz z łaski swojej w wyszukiwarkę forum: php_mysqli.dll i poczytaj wątki, w których ludzie mieli ten sam problem.
Rozwiązanie padło już wiele razy. Jak myślisz dlaczego specjalnie dla Ciebie mamy się fatygować i klepać to raz jeszcze? Tylko dlatego że Ci się poszukać nie chciało. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorr faktycznie racja stoi po Twojej stronie ;]
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam dokładnie ten sam problem. Przeszukałem wszystko całe google i nic. Wszedzie pisze żeby usuwać ";" i restartowac albo cos tam zmieniac ale to wszystko nie dziala. Prosze o pomoc albo o linka do rozwiazanego problemu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:10 |