![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest mój pierwszy post na tym forum więc wypadało by się przywitać więc: siema.
Na stronie mam takie jakby rss( z money.pl)Wstawiem to na stronę za pomocą readfile(readfile('htp://money.pl/costam.html') ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 5.10.2005 Skąd: Opole/Chorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$plik = readfile('twoj plik');
str_replace('<a', '<a target="_blank"', $plik); Powinno zadzialac ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie bardzo to działa
Kod <? $plik = readfile('http://www.money.pl/d/program_partnerski/wiadomosci_banki.html'); str_replace('<a', '<a target="_blank"', $plik) ?> Nie podmienia <a na <a target="_blank" Ten post edytował yoghyt 24.05.2007, 14:39:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprubuj tak:
Wiem, że może zastosowanie explode() i implode() do zamiany jest troche łopatologiczne ale działa. Uwaga dot. pętli: najpierw explode() rozdziela daną linię jednocześnie usówając "<a " potem implode() łączę spowrotem linię wstawiając w miejsca łączenia " <a target="_blank" " Ten post edytował qwaq 24.05.2007, 15:54:41 -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:46 |