![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2007 Skąd: Błonie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki Problem.
Posiadam tabelę a_BaskHeTemps a w niej pięć kolumn. Pierwsza z nich to indeks autoinkrementowany, pozostałe pola to odpowiednio 2 longtext, decimal oraz int. Całość wygląda tak:
Problem polega na tym, że z jednego pliku, przesyłam formularzem za pomocą POST dane, które chce włożyć do tabeli:
Po uruchomieniu efekt jest taki: powstają dwa rekordy, jeden po drugim, z kolejnymi indeksami np 101 i 102. Są to dwa tożsame rekordy tylko różnące się indeksem, tak jakby skrypt sam się wykonał 2 razy. UNIQUE w moim przypadku nie wchodzi w rachubę. Próbowałem:
ale nie przynosi to żadnych efektów. Czy ktoś zna rozwiązanie ? Pozdr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie podałeś tu w linku jeszcze raz tej strony ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2007 Skąd: Błonie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie.
To jest przekierowanie do wyświetlania wyników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepiej:
czy
P.S. ale to nie na ten dział pytanie... (bo kłopot nie po stronie bazy) -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:09 |