![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem.
potrzebuje wyswietlic z bazy danych dane jest to jeden wyraz tylko chce zeby byl w 3 kolumnach i wygladal tak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 pojedynczo wyswietla bezproblemu czyli tak 1 2 3 Z gorry dzieki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz sie z tabelami pobawic
-------------------- Polacy Nie Gęsi Swój Portal Mają !!
...:[Red. Nacz. PPS]:... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2002 Skąd: Polska/Lubartów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Witam mam taki problem.
potrzebuje wyswietlic z bazy danych dane jest to jeden wyraz tylko chce zeby byl w 3 kolumnach i wygladal tak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 pojedynczo wyswietla bezproblemu czyli tak 1 2 3 Z gorry dzieki za pomoc chetnie Ci pomogę tylko musisz mi dokładnie wytłumaczyć co i jak chcesz zrobić:) -------------------- pozdrawiam adam
zapraszam http://www.jezioro.com.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zeby troche skrocic kod na wstepie zaloze, ze w tablicy $tablica (1 wymiarowa) masz wszystkie zwrocone rekordy.
Kod $i = 0;
foreach( $tablica as $rekord ){ $i++; echo $record." "; if( $i == 3 ){ $i = 0; echo "<br>"; } } Aby wyniki byly bardziej czytelne nalezy je umiescic w tabelce ale to pozostawiam juz tobie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.07.2025 - 09:03 |