![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oto moj skrypt php do wyszukiwania danych z bazy, jednak jako że jestem początkukący nie bardzo wiem co jest źle w nim, czy jescze cos dopisac czy jak ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: piczu.info Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
czy deklarujesz gdzies wczesniej zmienna $wynik jako obiekt? jesli tak to co to za obiekt
-------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestem z byt zielony z tego zeby ci na to odpowiedziec. ale raczej nigdzie wczesniej jej nie mam zdeklarowanej i o jaki obiekt ci chodzi mozesz jaśniej?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$wynik->num_rows;
Tu zwracasz się do zmiennej obiektu $wynik... Zapewne chodziło ci o takie coś mysql_num_rows( $wynik ) ... Zmienna wynik jest w tym wypadku Zasobem... bo to właśnie zwraca funkcja mysql_query() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: piczu.info Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jezeli nie tworzysz go wczesniej tzn ze skrypt powinien wygladac tak:
-------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam, wyślij poprawną nazwę tematu zgodną z regulaminem na PW do któregoś z moderatora z prośbą o odblokowanie tematu.
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:55 |