![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
zrobiłem edycję ogłoszenia po zalogowaniu (to jest ten skrypt logowania: )Temat: phpmysql Logowanie i sesje jak wziasc id) i mam taki problem, że jak klikne na "Popraw" to mi się wylogowuje, a nie poprawia.
Z góry dziękuję za pomoc ![]() Ten post edytował in5ane 22.05.2007, 16:57:38 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj w 8 linii z tego :
Zmienić na:
Bo o ile pamiętam to: = oznacza przypisz == oznacza podobne === a to identyczne może się mylę, ale warto spróbować. --------------------------------------------------- A tak jeszcze teraz zauważyłem: że masz zmienną $co sprawdzasz czy ona coś ma, ale wcześniej nigdzie jej nie zdeklarowałeś. Ten post edytował www0_0 22.05.2007, 17:28:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo o ile pamiętam to: = oznacza przypisz == oznacza podobne === a to identyczne może się mylę, ale warto spróbować. Ekhm.... Dając rady najlepiej poczytać samemu, potem pisać na forum: Operatory w php Pozdrawiam... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użytkowniku: Amorph
Przepraszam że chciałem pomóc, również przepraszam że dodałem informacje iż nie jestem tego pewien, a nawet przepraszam za to że potem edytowałem posta żeby się poprawić, i dodać drugą bardziej prawdopodobną przyczynę usterki. Ale ja coś próbowałem, a ty napisałeś tylko po to aby mnie skrytykować, no cóż, ale i tak dziękuje ci że odświeżyłeś moją wiedzę o operatorach. A na dole, moja propozycja rozwiązania problemu. Raz jeszcze przepraszam jeśli i tym razem znajdziesz jakiś oczywisty błąd.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No i nie działa nadal a włączyłem Register Globals. Proszę o pomoc .
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@www0_0: Nie rób z siebie poszkodowanego... każdy się myli, jak starasz sie pomóc pprzetestuj jakieś rozwiązanie u siebie i wtedy podsyłaj...
@in5ane: Pokaż co masz w pliku logowanie.php, czy przypadkiem nie nadpisujesz sesji or something.... Wyświetl sobie do testów co zawiera tablica $_SESSION. |
|
|
![]()
|
|
A jak dopisałem (dla testów) echo $_SESSION['logowanie']; to wyświetla się napis "poprawne". A może ten przycisk działa jako wylogowanie, jakiś błąd czy coś? Zajebiście!!.. Brakowało:
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:18 |