![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jest jakaiś skrypt, który pozwoliłby mi wyświetlać tekst nad treścią strony. Tzn po kliknięciu w link pojawia się nad treścią strony półprzeźroczysty div z nową zawartością? Tak jest w lightbox. Ale nie mogę się tam dogrzebać wyświetlania samego diva ;/ Albo tez w logowaniu na www.zrobie.to Nigdzie indziej nie mogłem czegoś takiego znaleźć? -------------------- Bez podpisu! :P
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2004 Skąd: z neostrady Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem. Nie możesz sobie samemu takiego DIVa utworzyć i nadać mu odpowiednie style?
A treść do DIVa władujesz w Javascript za pomocą właściwości innerHTML. -------------------- pozdrawiam, Adam Kubiczek
kubiczek.eu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, ale mi chodzi też o takie ładne stopniowe pojawianie się diva.
Tak jak jest w lightbox. Zobacz sobie. Ten post edytował kirkor0 22.05.2007, 14:00:07 -------------------- Bez podpisu! :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
od tego efektu jest biblioteka scriptaculous, a w niej efekt effect.appear
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:32 |