![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Pytania:
1. Przy ilu rekordach w tabeli zacznie mySQL sie "mulic"? zakladamy ze komp na linux-e P-III RAM-1280MB mowimy o czasie na serwerze 2. Jakie polecenia mula mySQL 3. Czy ilosc tabel mocno wplywa na szybkosc mySQL 4. I przy 2 mln rekordow jak sie zachowa mySQL - kiedy zaczynaja sie jego granice 5. jezeli nie mySQL TO CO? I dlaczego?? Pozdrawiam It`s_me |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
nie chce mi sie wierzyc ze nikt nie wie !!!
albo ja zle pytanie zadalem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie wydajność MySQL-a w porównianiu z innymi bazami jest bardzo
dobra. 1: wydaje mi sie, ze przy kilku milionach - poza tym zalezy co rozumiesz przez mulenie sie 2: zapytania wykorzystujące łaczenie tabel są chyba najbardziej zasobo-żerne 3: powyżej jakiejś tam liczby z pewnością tak 4: nie powinno być problemów, chociaż wszystko dodakowo zależy jakie to będą rekordy - jeśli dużo zapełnionych blob-ów to nieciekawie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:59 |