![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanie. Jak to zrobić? Albo inaczej...jak dać możliwość użytkownikowi aby mógł w okienku wybierania fotografii zaznaczyć więcej niż 1 zdjęcie. Czy trzeba dać kilka inputów czy mogę to załatwić za pomocą jednego? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz dać kilka inputów, ale co to zmienia w tempie dodawania ?
Możesz również podać serwerowi zdjęcia spakowane zipem a on sobie rozpakuje. -------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 295 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak, ale mi potrzebna jest możliwość wgrania kilkunastu zdjęć za jednym razem i opcja z zipem odpada. Najwygodniej byłoby gdyby użytkownik klikał dodaj wybierał z wszystkie zdjęcia które chce i wgrywał. Na 100% jest taka możlwiość bo się wiele razy z nią spotkałem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To podaj przykład (linka) a dowiesz się jak to jest zrobione.
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba wiem o co Ci chodzi ... takie cyko ma ZoomMedia Gallery do Joomla.
Ma cztery sposoby dodawania zdjęć (jeden pojedyńcze, jeden z Zip-ów, jeden jeszcze jakiś i jeden jako Aplet Java - i ten aplet Java właśnie zachowuje się tak, że można zaznaczyć kilka zdjęć) - zainstaluj sobie Joomla + Zoom Media Gallery i zobacz - może jest link co to za aplet:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 5 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczylo na strone rzucic okiem: jupload.biz
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, prawdopodobnie chodzi Ci o to
http://the-stickman.com/web-development/ja...e-file-element/ Pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:57 |