![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam tabelę:
Druzyna, mecze, wygrane, remisy, przegrane, punkty, bilans_mecze Jak wyświetlić z niej 2 drużyny które mają tę samą liczbę punktów? ![]() Dzieki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twoje pytanie jest ograniczone, ale nie podałeś warunków ograniczenia.
2 z nich ![]() bo tą samą liczbę punktów może mieć i 20, a nawet jak dwie mają tę samą to może być druga para tylko że ich liczby punktów w porównaniu do pierwszej pary są różne. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę aby wyświetlił każdą parę drużyn, które mają tę samą liczbę pkt np:
zaglebie 30 belchatow 30 legia 30 wisla 29 lech 29 zwrócone pary druzyn to: zaglebie-belchatow, zagl-legia, belchatow-legia,,wisla-lech (bez powtórzeń typu zagl-legia, legia-zagl)... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chce mi się zbytnio myśleć, może to zadziała na:
id|nazwa|punkty
-------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
Jeszcze nie testowałem ale z pewnoscia zadziala, dodam jeszcze żeby wyświetlało tez tą drugą druzyne z `sec` i gra
![]() Dzieki Sedziwoj |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.07.2025 - 12:53 |