![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy kopiuję płytę wyskakuje mi taki błąd:
Unrecoverable read error at LBA 0 Pierwszy raz mi się tak zrobiło. Płyta nie jest porysowana, dane są na niej, bo wielkokrotnie sprawdzałem. Próbowałem ją skopiować za pomocą Nero jak również Alcoholu 120% i za każdym razem był identyczny błąd. Pytam więc co zrobić, aby tą płytę skopiować. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
błąd odczytu pierwszego klastra (chyba dobra nazwa). może przegrywasz płytę zabezpieczoną? użyj clone lub pomijaj błędne odczyty
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Google zamknęli? O.o
Ja wpisałem Unrecoverable read error at LBA 0 i mi się duuużo linków pokazało ![]() -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
błąd odczytu pierwszego klastra (chyba dobra nazwa). może przegrywasz płytę zabezpieczoną? użyj clone lub pomijaj błędne odczyty Zainstalowałem tego clone'a ,ale on kopiuje tylko pierwszy plik VOB (trzeba kupic pełną wersje aby oba pliki kopiował). Co mam zrobić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
kup oryginalny film albo idź do kina ;] płyta jest zabezpioczona przed takimi jak ty - a ja nie będę się narażał na sankcje karne ;]
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kup oryginalny film albo idź do kina ;] płyta jest zabezpioczona przed takimi jak ty - a ja nie będę się narażał na sankcje karne ;] A skąd wiesz, że on nie ma orginalnego filmu ? To już nie można wykonać kopii zapasowej, od kiedy ? Ja jeśli chce coś przegrać to robię to Nero, dostałem razem z nagrywarką dvd i jak narazie nie miałem problemów. Może zobacz tym programem ![]() Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz skorzystać z takiego zestawu oprogramowania:
AnyDVD DVDDecrypter Na stronie z tymi programami jest wiele innych jak i różne opisy. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
gdzie Ci ludzie zagubuli umiejętność komunikacji...
masz źle nagraną płytę, lub została uszkodzona. najlepiej odpal clone (ale alkohol też powienien dać radę) i nie zapomnij włączyć pomijania uszkodzonych sektorów. stracisz kilka pierwszych klatek, ale płytę skopiujesz. -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:31 |