![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witamtworzę taką małą stronkę dlka zabawy.Próbuje zaimplementować gotowy skrypt do obsługi wysuwanego menu,jednakże coś tu nie działa adres pod który jest umiesczona stronka to
http://www.lightnet.eu/openpoland/index.html -------------------- Lukasek to jedna z największych firm w Polsce oferującychKamieniarstwo,
Sklep Internetowy AGD-szokująco niskie ceny, Reklama w Google AdWords - Kampanie SEO-nowe formy reklamy-widgety-reklama video-OnetBoks, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witamtworzę taką małą stronkę dlka zabawy.Próbuje zaimplementować gotowy skrypt do obsługi wysuwanego menu,jednakże coś tu nie działa adres pod który jest umiesczona stronka to http://www.lightnet.eu/openpoland/index.html Podaj nam stronę gdzie znalazłeś ten skrypt, na podstawie orginału będzie nam łatwiej znaleść błąd. http://webapp.youngpup.net/?request=/snipp...ect/description ? -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Upoałem się mniejwięcej z tym, zrobiłem menu za pomocą css.Adres strony to file:///C:/workpoland/1/index.html o ile działa już dobrze t6o jednak mam pewne zastrzeżenia.Po 1 to w operze się nie do końca wyświetla ustawiłem tu float:left abywszystko przesunąć do lewej.Druga sprawa to podświetlenie na biało gdy najadae na linka,chciałbym aby biały kolor był na całym obszarze linka.Po 3 to nie mogę jakoś przestawić textu na górze m.in firma aby był trochę odsunięty od lewej.To chyba tyle.Bardzo bym prosił o pomoc.
-------------------- Lukasek to jedna z największych firm w Polsce oferującychKamieniarstwo,
Sklep Internetowy AGD-szokująco niskie ceny, Reklama w Google AdWords - Kampanie SEO-nowe formy reklamy-widgety-reklama video-OnetBoks, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Upoałem się mniejwięcej z tym, zrobiłem menu za pomocą css.Adres strony to file:///C:/workpoland/1/index.html o ile działa już dobrze t6o jednak mam pewne zastrzeżenia.Po 1 to w operze się nie do końca wyświetla ustawiłem tu float:left abywszystko przesunąć do lewej.Druga sprawa to podświetlenie na biało gdy najadae na linka,chciałbym aby biały kolor był na całym obszarze linka.Po 3 to nie mogę jakoś przestawić textu na górze m.in firma aby był trochę odsunięty od lewej.To chyba tyle.Bardzo bym prosił o pomoc. No ok, a teraz podaj nam prawdziwy adres do źródła to zobaczymy co da się zrobić ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Witam.Hahah przepraszam za tego posta,ale byłem już naprawdę zmęczony
![]() -------------------- Lukasek to jedna z największych firm w Polsce oferującychKamieniarstwo,
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:44 |