![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: Oborniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich Forumowiczów. Otóż pisze skrypt - dzienniczek internetowy dosyć dużo mam już zrobione, jednak narazie miałam wszystko ustalone pod jednego nauczyciela i 1 klasę. I nie wiem jak to teraz zrobić przy większej ilości klas, żeby danemu wychowawcy wyświetlało tylko stopnie jego klasy. Przywileje mam zrobione na Administrator, Wychowawca i Rodzic. Może podam kawałek kodu tego dla 1 klasy i 1 wychowawcy żeby było trochę jaśniej
![]()
Mam nadzieję, że wiecie o o mi chodzi. Proszę o pomoc! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli masz tabele wychowawcy, to przy ocenach/klasie dodaj pole w ktorym umiescisz ID wychowawcy
po sprawdzeniu warunku kazdemu wychowawcy bedzie sie wyswietlala jego klasa -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: Oborniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha... czyli trzeba by zrobić tabelę wychowawcy, ale jakby to później do tego kodu co wysłałam dodać, sorki ale jeszcze raczkuje w php i moja wiedza na ten temat nie jest zbyt obszerna, więc proszę o wyrozumiałość i małą pomoc
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 19:09 |