![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałem pociąć tekst artykułu tak aby nie rozciągać w nieskończoność strony... Jest plik index.php :
no i plik tresc.php
Niestety po kazdorazowym kliknieciu w wygenerowany link na dole nie dzieje się nic ... czałyczas jest strona home ... prosze o pomoc ... Dziwne jest to że na moim localhoscie działa to prawidłowo, ale jak wrzucę to na zewnątrz np. ovh.pl ... to przestaje działać ... -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
do zmiennych z URL nalezy odwolywac sie tak: $_GET['zmienna'] a nie tak jak ty: $zmienna
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawiłem kod pliku tresc.php :
Niestety problem nadal się pojawia ... chyba ze coś poknociłem ![]() -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ja mowie: $_GET['zmienna']
ty walisz: $_GET[$zmienna] ![]() Ze juz nie wspomne ze olales wiele miejsc gdzie to powinno byc. Wiesz co, poustawiaj sobie na samym poczatku skryptu takie kody:
gdzie $zmienna to kolejne zmienne ktore czytasz z URL i pozostaw stary kod bez zmian. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Mój kod poniżej ...
Możesz mi powiedzieć w którym miejscu powinienem wprowadzić zmiany jeszcze .... Z góry dzięki ... -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 03:23 |