![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2003 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie na stronie www.free.komrel.net po zarejestrowaniu się zarządza się stroną ? Nie bardzo wiem gdzie kliknac aby wrzucic swoją stronke na ten serwer :oops:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja myśle że musisz pliki wrzocic na serwer poprzez klienta FTP
pozatym przy zakładaniu konta komrel powinien cie poinformować o tym jak przegrać pliki na serwer -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2003 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ja myśle że musisz pliki wrzocic na serwer poprzez klienta FTP
pozatym przy zakładaniu konta komrel powinien cie poinformować o tym jak przegrać pliki na serwer a jak wrzucic te pliki przez klienta ? a komrel nie poinformował mnie :| |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widze ze jeses total beginer
![]() musisz sciagnąć taki program popularnie zwany klientem ftp ja uzywam windows comander lub total comander. mozesz pobrac takie pliki z www.underpl.org jak sciagniesz program instalujesz, włanczasz i odszukujesz (mniej więcej u góry po środku) czerwoną ikonke FTP. wciskasz , w okienku które sie pojawia klikasz na nowe połączenie. tam ustawiasz parametry swojego konta takie jak serwer ftp twoj login i haslo. potem dajesz polacz i po krzyku, jeśli ci sie to nie uda to nie wiem jak ci to wytłumaczyć ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Gdzie na stronie www.free.komrel.net po zarejestrowaniu się zarządza się stroną ? Nie bardzo wiem gdzie kliknac aby wrzucic swoją stronke na ten serwer :oops:
na stronie komrel jest na pewno faq gdzie odpowiedz na twoje pytanie jest na 100% zamieszczona -------------------- |
|
|
![]()
|
|
juz znalazlem dziekuje za pomoc
![]() |
|
|
![]()
|
|
a ja sie tyle spisałam
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 16:02 |