![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o to czy wie ktoś jak załadować styl z mojego serwera do portalu grono.net czyli aby grono wyświetlało się z moim stylem a nie ze stylem z grona (bo grono lubię ale styli z trawić nie mogę :/ )
to chyba by było coś z ramkami albo z funkcją str_replace w php. Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w head
Kod <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" media="all" /> style.css = twój styl Ten post edytował Max1992 16.05.2007, 17:27:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Na razie przychodzi mi jedno rozwiązanie do głowy, a mianowicie możesz pobrać stronę wyświetlić ja, a następnie przez java script ustawić styl, jedyny minus że nie wchodzisz na grono.net tylko na swoją stronę. Nie testowałem tego i nie myślałem dogłębniej nad tym więc nie wiem czy na pewno to wypali.
w head Kod <link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" media="all" /> style.css = twój styl Czytaj uważniej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok też o tym myślałem na razie kombinuje
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli korzystasz z firefoxa, zainteresuj się dodatkami Greasemonkey i (to chyba bardziej konkretne) Stylish. Z tego co pamiętam, Stylish ma swój odpowiednik w Operze.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak korzystam z ff'a, dzięki
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:35 |