![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Witam chodzi mi o kod, dzięki któremu mogę usunąć rekord z bazy w skrypcie php.
Mam jedynie edycję oto kod:
Pozdrawiam was ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 7 Dołączył: 25.12.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Yes, experience matters. No, one year repeated fifteen times does not count."
bartoszlugowski.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Proszę kogoś o przerobienie mojego kodu. Thanks
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś sam?
Coś mi się wydaje, że nie. No chyba, że zdąrzyłeś przez 8 min. od uzyskania podpowiedzi. Nikt za Ciebie tego nie odwali. Pokaż, że próbujesz, pomożemy. |
|
|
![]()
|
|
"Przedszkole" to raczej powinieneś być wyrozumialszy. Wiem, że sam mogę to zrobić, ale będe grzebał i grzebał i nic z tego nie będzie. Jeśli pomożesz to na przyszłość będe wiedział a z czasem nauczę sam korzystać ze źródła
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Po prostu wyślij przy pomocy mysq_query() zapytanie "DELETE * FROM mp3 WHERE datanum='$numerRekordu'"
Jeśli sam napisałeś kod wyciągający dane, to nie będziesz miał problemu : ) z kodem odpowiedzialnym za usunięcie. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:52 |