![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 1 Dołączył: 19.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mój problem być może wyda się niektórym śmieszny ale jednak metoda prób i błędów do niczego mnie nie doprowadziła. Stworzyłem prostego cms'a o budowie modułowej. W uproszczeniu struktura wygląda tak: domena.pl/moduly/nazwamodulu/pliki mam tez katalog domena.pl/zdjecia/ plik modułu ładuje się mniej więcej tak: index.php > jeśli z podaną zmienną GET to ładuje odpowiedni plik wgraj.php (include), który z kolei wgrywa za pomocą include plik modulu z katalogu moduly/nazwamodulu/plik.php Problem sprowadza się do tego: Jak z poziomu wgranego ostatecznie pliku plik.php usunąć plik .jpg znajdujący się w katalogu domena.pl/zdjecia ![]() Inaczej: Jak powinien wyglądać wtedy unlink() w pliku domena.pl/moduly/nazwamodulu/plik.php aby usunąć plik domena.pl/zdjecia/obraz.jpg? -------------------- "Jak Cię widzą tak Cię piszą, chyba żeś jest wielką fiszą"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stawiałbym na takie coś:
-------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 15:25 |