![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%)
|
Mam taki problem a mianowicie...
W bazie danych mam takie tabele: username password locked id temat notka data ip Chce zrobić taki system że osoba która doda swoją notke widziała tylko je! TYLKO SWOJE notki nikogo więcej... Bo ja próbowałem to robić tak
Ale nie idzie ;/ nie wiem co mam zrobić ;/ Ten post edytował szmerak 15.05.2007, 15:51:29 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%)
|
Mam taki problem a mianowicie... W bazie danych mam takie tabele: username password locked id temat notka data ip Chce zrobić taki system że osoba która doda swoją notke widziała tylko je! TYLKO SWOJE notki nikogo więcej... Bo ja próbowałem to robić tak
Ale nie idzie ;/ nie wiem co mam zrobić ;/ Nie bawilem sie w to ale kiedys cos czytalem - z tego co wiem potrzebujesz zrobic obsluge profili - pod tym cos bylo w tym stylu co szukasz http://forum.php.pl/index.php?showtopic=35354&hl= mam nadzieje ze sie przyda - a jak cos to po googluj na temat profili |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 4 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja proponuje poprostu dodanie do tych 2 dabel po 1 polu.
Kod id username password locked id idu temat notka data ip Gdzie ID w 1 tabeli będzie zawierało numer identyfikacyjny użytkownika ( numer id musi być unkalny) Później przy dodawaniu notatki do pola idu wysyłaj numer id usera. Przy wyświetlaniu sprawdzaj czy ID zalogowanego usera jest taki sam jak numer usera piszącego notatkę (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Mam nadzieje że rozumiesz Pozdr MiFlo Ten post edytował MiFlo 15.05.2007, 18:17:50 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Kod $wynik = mysql_query("SELECT username FROM traffic_users WHERE username") or die('Błąd zapytania' . mysql_error()); zamień na Kod $wynik = mysql_query("SELECT username FROM traffic_users WHERE `id` = '" . $user_id ."'")
or die('Błąd zapytania' . mysql_error()); |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 12 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: WL Ostrzeżenie: (0%)
|
Dodałem do tabeli id ale i tak to nic nie dało zrobiłem to
ale też nic nie dało ;/ co dalej? |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 19.12.2025 - 20:32 |