![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam formularz z polami: imie, nazwisko, zdjęcie (nie wiem jak zrobić przeglądanie i wysylanie pliku), Żeby te dane zapisywal jako rekord w bazie o polach jak w formularzu. jakie pole (typ) powinno być przeznaczone dla zdjęcia? Jeżeli to pole ma przechwywać adres zdjęcia to żeby bylo zapisywane na serwerze w pliku o id tej osoby, która je dodala. a jeżeli znacie POLSKIE strony opisujące ten temat (wyczerpująco) to też może być ![]() z góry dzięki POZDRAWIAM |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do <form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
Pole <input type="file" name="nazwa" /> a później sobie wyświetl print_r($_FILES['nazwa']); i kombinuj ![]() -------------------- 9242594 - zaczynasz? jak mogę, to pomogę :D /podstawowa znajomość php :P /
"to pomoc zawsze będzie gestem pięknym, zaliczana do tych teraz rzadko spotykanych..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@KCG ci dal duza podpowiedz tu masz tez cos odemnie
![]() ![]() -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za szybie odpowiedzi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 09:39 |