![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem w goolarce i tutaj na forum i niestety nic .... znalazłem tylko 1 temat bez odpowiedzi
![]() Chodzi mi o to żeby po napisaniu tekstu za pomocą imagettftext to każda litera jest czarna i obramowana na biało - da się to wykonać ? Druga sprawa to obramowanie całości, jak wygenerowany obrazek (prostokąt, ma stałe wymiary) obramować ? Chodzi mi o coś podobnego jak border w html z tym ze to musi byc zrobione za pomaca php ![]() Z góry THX za pomoc ![]() edit: Obramowanie całego obrazka załatwione ![]() Jak ? A no tak ![]()
Ten post edytował kiler129 15.05.2007, 13:58:13 -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz wygenerowac obrazek, napisać cos na nim na biało, a potem mniejszą czcionką napisać na tym na czarno... obrazek przed drugim pisaniem trzeba bedzie raczej "ścisnąć", zwężyć, nie wiem czy to sie uda...w najgorszym wypadku to każdą litere z osobna byś tak musiał męczyć...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dziła tak ;/
-------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 17:11 |