![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Chcę zrobić taki sktypt ale do końca nie wiem jak.Szukałem dość długo, ale nic ciekawego nie znalazłem. Chodzi o to żeby dodawał punkty za poprawną odpowiedź, do profilu uzytkownika bądź do pliku coś jak na tdhack.com. mam formularz i login w php:
<? $haslo = $_POST['haslo']; $prawdziwe = "przykładowe hasło"; if ($haslo==$prawdziwe) { echo include("brawo.jpg"); } else { echo include("zlehaslo.jpg"); } ?> Próbowałem coś napisać sam ale zabardzo mi nie wyszło(tak to wyglądało) <? $haslo = $_POST['haslo']; $prawdziwe = "przykładowe hasło"; if ($haslo==$prawdziwe) { echo include("dobrehaslo.jpg"); } else { echo include("zlehaslo.jpg"); } if($haslo==$prawdziwe){ { $plik=fopen("plik.txt","w") or die ("nie moge zaladowac pliku"); fwrite($plik,"Zdobywasz 2 pkt"); fclose($plik); ?> Za odpowiedź z góry dziękuję ![]() [+] edit Proszę uzupełnić posta o BB Code, inaczej wątek zostanie zamknięty. --- Zgodnie z obietnicą Zamykam. Jeśli chcesz, aby temat został odblokowany wyślij PW do mnie. --- ~strife |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:15 |