![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuje zrobić panel administracyjny oparty o sesje itp ale na razie mam taki problem:
Kiedy sie zaloguje używając obojętnie jakich passów mam : Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in .\test\admin.php on line 25 Blad logowania. O co tutaj chodzi ? Próbowałem już na 10 sposobów ale nie mogę dojść czemu tak mam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie znam php na tyle by wyszukiwać blędy w czyiś skryptach ale przerabiałem pare dni temu sesje. Poniżej zamieszcze Ci cały kod który wykonuje mi logowanie, ja dodatkowo sprawdzam u siebie czy konto jest aktywne , zabezpieczy mnie to przed użytkownikami których musiałem "usunąć" poprostu wpis w tabeli 0 i już a na stronce sprawdzamy sesje czy aktywny i jest git.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, nie wiem czy dobrze zrobiłem ale:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ehh. Bład masz tu:
Zamień $query na $result, bo na "fetchować" musisz wyniki zapytania, a nie samo zapytanie. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Już sobie poradziłem
![]() Mam pytanie, jak zrobić aby zapamiętywało sesje i można się wylogować? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:39 |