![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: KoZieNicE Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Zacznę może ze mam stronkę (www.bonus1.yoyo.pl) w tej chwili wszystko jest ok, statsy normalnie działają itp. Lecz mam zamiar zrobić nowy layout i kiedy dodaje wszyskie działy to pokazuje mi się bład w Statsach, statystyki pochodzą z stats24.com. Więc błąd wyskakuje mi taki:
Kod Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in ****/stats.php on line 8 a linijka ta to: (ta wśrodku) Kod <script type="text/javascript"> document.writeln('<'+'scr'+'ipt type="text/javascript" src="http://s1.hit.stat24.com/_'+(new Date()).getTime()+'/script.js?id=bJs1vZitnPPZqzFvfd5B.LdN38MwrSMWs_mRfRRehkX.v7/l=11"></'+'scr'+'ipt>'); </script> Prosze o pomoc, jets to dla mnie bardzo ważne. Pozdrawiam i z góry dziękuje ![]() Ten post edytował Cienki1980 13.05.2007, 12:06:40 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten komunikat informuje sie o tym że:
paser spodziewał się , przecinka lub ; średnika w linii 8 Najczęściej zdarza się tak gdy w linii 7 na końcu zapomnisz go wstawić, tak więc poszukał bym tam:) A poza tym jest to komunikat z errorem PHP a ty dajesz nam do analizy kod JS:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: KoZieNicE Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem że to error w php, tyle że w tym pliku w php wszysko jest napeno ok. bo w innych plikach jest tak samo tyllko ze co innego jest wpisane w treść i wszysko działa, daje kod JS ponieważ w nim jest błąd
Cytat ten komunikat informuje sie o tym że: paser spodziewał się , przecinka lub ; średnika w linii 8 wiem że tak jest bo szukałem w necie i pisali takie rzeczy, tyle że ja nie wiem gdzie tu brakuje przecinka lub średnika. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż kod pliku stats.php bo to tam jest błąd. Bez tego kodu nic Ci nie pomożemy.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie miałem to zrobić.
cały plik wygląda tak:
wszyskie znaczki php są w porządku bo pod inną treścią wszysko działa. ------------------------- do PHP są odpowiednie znaczniki BBCode a nie tylko [code] do wszystkiego ~Cienki1980 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak:P
Ty tym kodem JS niejako kończyłeś działanie echo, chyba w dobrych miejscach zastosowałem znak ucieczki ale nie jestem pewien. Ten post edytował www0_0 13.05.2007, 12:17:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak na pewno działa .. jeżeli forum Ci nie pousuwało znaków \ przed apostrofami (') to właśnie tam miałeś błąd -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki Cienki1980 juz działa
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 22:44 |