![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ajk zaznaczyc skryptowy ktore to autor, ktore to email zwrotny, temat, tresc itd. ?
-------------------- Tutaj znajdowała się moja sygnatura, lecz niestety łamała ona regulamin i musiałem ją usunąć teraz rozwijam swoje umiejętności graficzne i próbuję ją robić aktualnie studiuję painta nigdy nie myślałem, że on ma takie możliwości |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ty chcesz korzystać z funkcji mail()
![]() bo jeśli tak to z tego co wiem trzeba zainstalować sobie na kompie serwer SMTP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 1 Dołączył: 10.05.2007 Skąd: Częstochowa / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mam pojecia o co ci chodzi, sprecyzuj kamil9091
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ktos podaje jakies dane przez formularz
i teraz w pliku wyslij.php skrypt ma wyslac pole "temat" jako temat e-maila, pole "nadawca" jako auto e-maila, pole "zwrot" jako e-mail zwrotny, pole "tresc" w tresci maila moje pytanie jak to zrobic ? -------------------- Tutaj znajdowała się moja sygnatura, lecz niestety łamała ona regulamin i musiałem ją usunąć teraz rozwijam swoje umiejętności graficzne i próbuję ją robić aktualnie studiuję painta nigdy nie myślałem, że on ma takie możliwości |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystarczy zajrzeć do manuala i przeczytać o funkcji mail lub skorzystać z jednej z wielu gotowych klas do wysyłania maili.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
sry
mozna usunac tam wszystko pisze... -------------------- Tutaj znajdowała się moja sygnatura, lecz niestety łamała ona regulamin i musiałem ją usunąć teraz rozwijam swoje umiejętności graficzne i próbuję ją robić aktualnie studiuję painta nigdy nie myślałem, że on ma takie możliwości |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 00:22 |