![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Sprawa wygląda tak, że w czerwcu kończę studia (mam nadzieję:P) no i teraz mam problem bo chciałbym zacząć szukać pracy ale ...co z WKU? Generalnie u nas na roku panuje takie przekonanie, że zaraz po studiach przepisują do rezerwy i nie ma problemu, tak było już kilka roczników wstecz, no ale ostatnio nasz spokój zburzyła pewna sytuacja...kumpel z roku już dostał bilet (bo teoretycznie kończymy budę w lutym) no i musiał jechać wyjaśniać, że ma obronę w czerwcu. Ja sam nie wiem co myśleć. Doszły mnie słuchy, że zdarza się na innych uczelniach, że jednak biorą do woja, ale to jest zasłyszane od osób trzecich wiec nie wiem w sumie czy wierzyć czy nie. Sam nie wiem co zrobić. Mogę albo czekać i liczyć na rezerwę (chyba jest okres 12 miesięcy, że można dostać bilet po ukończeniu szkoły?), albo się zgłosić i mieć z głowy... A jak to u was było po studiach? A może ktoś był na tym przeszkoleniu? Jeśli tak to jak to wygląda? z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:30 |