![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Problem wygląda następująco. Chcę zapisywać informacje (np. o piłkarzach, klubach w których grają i ich statystykachitp.) w bazie danych. Następnie chcę aby można było wyświetlać te informacje na stronie. I tu moje pytanie: W jaki sposób mam zapisywać te dane do bazy? Czy ręcznie z wiersza MySQL? Czy można jakoś w pliku pisać a potem umieścić to jakoś w bazie i potem odczytywać. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zgłoś się do mnie na jabbera albo gg.
![]() -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Sokal Nie zapraszaj nikogo na PW tylko przysłuż się innym i napisz rozwiązanie problemu na forum.
@stypkalukasz Zapoznaj się z funkcjami: mysql_connect" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual mysql_select_db" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual mysql_query" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual mysql_fetch_row" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual mysql_fetch_array" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Na podstawie tych funkcji zrobisz to czego potrzebujesz. Zacznij kombinować, uczyć się a jeżeli napotkasz na problem napisz a na pewno Ci pomożemy. -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:24 |