![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Puławy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie mam problem jestem slepy i nie widze gdzie zle stawiam znaczki pomoze ktos ;] ?
z gory thx ------------------------- poprawiłem temat ~Cienki1980 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli kolumna user_id jest typu auto_increment to nie musisz jej uwzględniać w zapytaniu .. więc na początek usuń to z zapytania.
Potem wyświetl sobie zapytanie ( echo "INSERT INTO .... ";) może któreś z zmiennych nie są ustawione a SQL ich wymaga. Większą pewność byśmy mieli jakbyś pokazał więcej kodu. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Puławy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok zarzucam wam caly plik odpowiedzilany za rejestracje tam sa odnosniki do plikow z laczeniem sql z themem itd oraz textami (text stale kilka jezykow ang , pl ,de)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po primo zmień to
Kod if($haslo === $haslor && $token === $tokenspr) { if($nick > "" && $pytanie > "" && $odpowiedz > "") na to: Kod if($haslo == $haslor && $token == $tokenspr) { if(!empty($nick) && !empty($pytanie) && !empty($odpowiedz)) A po secundo wstaw Kod echo mysql_error(); ZA mysql_query Ten post edytował Pyton_000 9.05.2007, 11:08:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostałeś ode mnie odpowiedź w tym temacie, co masz zrobić. Crossposting na tym forum nie jest mile widziany, tym razem dostajesz tylko upomnienie, ale następnym razem może się to inaczej dla Ciebie skończyć.
Poprzedni Twój temat zamykam, potem wywalę. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
ok dzieki wsyzstko wiem
sorki za ten temat zapomnialem ze zakladalem robilem to przed wyjsciem i zapomnialem O_o co do bledu wina byla po mojej stronie w bazie mialem kolumen user_odp a w pliku wpisalem user_odpowiedz jeszcze raz sory i dzieki i jeszcze mam jedno pytanie nie na temat bo mam zainstalowanego webserva dalem w glownym katalogu serwera (tam gdzie pliki .php) .htaccess i wpisalem do niego Options FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteRule ^Rejestracja$ rejestracja.php [L] i tutaj zaczyna sie problem na moim domowy webservie to nie dziala a na serwie wykupinym dziala i pytanie jak moge zainstalowac u sibeie obsluge mod rewrite ? Ten post edytował Kamils2 9.05.2007, 11:21:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Edytuj plik httpd.conf ( w katalogu z apache'em ), i znajdź linijkę z mod_rewrite i ją odkomentuj. ( usuń # ).
Cytat #LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so PS. Pamiętaj zresetować serwer po tej operacji. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
kurcze wywalilem # zresetowalem mam tam wgrany .htaccess jedna rewrite dalej nie rusza :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:49 |