![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam ustawiony najzwyklejszy input textowy o np. wysokosc 30px, tekst ma rozmiar 8pt, jak wycentorwac tekst w pionie? Poniewaz w nie ktorych przegladarkach jest domyslnie ustawione centrowanie, a w niektorych nie, padding, jak wiadomo takze nie poprawnie zachowuje sie w co nie ktorych przegladarkach...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
line-height: 30px;
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Juz kombinowalem i nie wychodzi:/
Zastosowalem takze padding. Problem polega na tym ze kazda przegladarka wyswietla to inaczej, wiem ze sa roznice, ale choc troche efekt wycentorwania w pionie -------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 10 Dołączył: 8.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten efekt możesz uzyskać stosując właściwość 'padding' :
-------------------- --------------------------------------------------------------------------------
weblog.axent.pl -------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
hehe, dzieki, line-height i samo height bylo nie potrzebne:p
EDIT: Pozwole sobie dodac ze bledne wyswietalnie moze byc spowodowane dodaniem w pierwszej lini znacznika: <?xml... -------------------- PHP Developer
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:26 |