![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki skrypt:
Jest na samym poczatku strony i nie wiem czemu ciagle wyskakuje ze nie moze zmienic naglowka strony. Jakies rady? ------------------------- do kodu PHP używamy BBCode [ php ] a nie [ sql ] ~Cienki1980 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra sam se poradzilem.
![]() ![]() ![]() A moze powiecie mi jak sie teraz wywala te ciasteczka to cos nie dziala ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Ciasteczka mogą ame wygasnąć - zależy jaki czasu ustawiłeś.
2. Możesz je usunąć wchodząc do katalogu gdzie Twoja przeglądarka je zapisuje 3. Ustawienia Twojej preglądarki - szukasz opcje dot. ciasteczek i tam powinna być możliwość ich usuwania. Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No fajnie. A moze powiesz jak w PHP je wywalic?
takie cos powinno dzialac przy wylogowywaniu sie?
[+] edit Od kiedy do umieszczania kodu php używa się tagów [sql] ? : P ( poprawiam ) --- ~strife |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod setcookie('nazwa','wartosc',time());
Ten post edytował fhl 8.05.2007, 14:22:45 |
|
|
![]()
|
|
A i sesje normalnie gasna tylko czemus ciasteczka zostaja w grze :/ A i jeszcze blad wystepuja tylko na mojej przegladarce mozilla 2.0 [+] edit Od kiedy do umieszczania kodu php używa się tagów [sql] ? : P ( poprawiam ) --- ~strife |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam ten sam problem, ale w Operze, w IE wszystko działa, ale w Operze cookies zostają
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 47 Pomógł: 7 Dołączył: 6.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cadious, pokaż kod. Jeżeli nie wywalasz ciasteczek, albo ustawiasz im czas większy, one nie gasną na Operze, także jak masz ustawione, aby NIE czyściło ciastek.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cadious, pokaż kod. Jeżeli nie wywalasz ciasteczek, albo ustawiasz im czas większy, one nie gasną na Operze, także jak masz ustawione, aby NIE czyściło ciastek. Oto fragment kodu:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciasteczko możesz usunąć podając identyczne parametry jak przy jego ustawianiu z tym że czas dajesz ujemny.
Czyli jak ustawiłeś na przykład tak: to wywalasz tak: a nie tak:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:34 |