![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A przy okazji jakie sa wasze doswiadczenia z prowadzeniem projektow i z kontakatmi z klientami. Ponizej pisze swoje.
Moim zdaniem najwazniejsze jest "zadowlenie klineta" mysl bardzo prosta ale ... bylo do tego trudno dojsc i cigle jest. Przedewszystkim sadze ze programowanie w php jest zwodniczo proste. Tzn kazdy kto sie nauczyl pisac petle i robic tabelek zeczyna pisac sklep albo serwis. Prosze mi wybaczyc moje zdanie ale tak mi sie wydaje. Nie jest to oczywisce zle same w sobie ale na rynku pojawia sie duzo firm ktore wykonuja swoja prace nieprofesjonalnie. Psuja poprostu opisnie o php. Jest tak smiesznie ze jesli czlowiek mowi ze pisze w php to zbywa sie to ironicznym usmieszkiem ale jak mowi ze w Javie kodzi no to jest gosciem i pewnie ostry haker z niego. Tak wiec klienci przyzwyczili sie do tego ze w phpie robia ludzie niezbyt doswiadzczeni wiec to nie moze duzo kosztowac. Wystarczy sie przekonac o tym zamiesczajac ogloszenie na grupie "Praca oferowana" ceny za zrobienie serwisu od 300 zl do 8 000 zl ![]() ![]() Technika pracy tez nisko czasmi spoczywa na dnie ![]() ![]() W sumie nie chce zeby wyszlo ze jestem taki madry bo sam sie musialem nauczyc na wlasnych bledach i dalej sie ucze jak prowadzic projekty - czasmi bledy byly bolesne. A jakie sa wasze doswiadzcenia?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:05 |