![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taka sytuacja.. Mam przycisk na stronie głównej, pole input oraz pole typu hidden ..
Kliknięcie przycisku powoduje otwarcie małego okienka z którego wybieram imie i nazwisko.. Kliknięcie na imie i nazwisko powoduje wstawienie tegoż imienia i nazwiska na stronie głównej do pola input oraz wstawienie identyfikatora do pola ukrytego. I teraz jaki arybut typu "on......" powinienien wstawić w polu input(tego do którego wstawiam imie i nazwisko), aby xajax odpowiednio zareagował na te dane wstawiane do niego. Logicznie rzecz przyjmując wstawiłem tam atrybut "onchange" ale brak reakcji ze strony xajaxa. Xajax działa poprawnie bo wstawie obok button i w atrybucie onclick ustawie to co w inpucie i działa normalnie.. Mam nadzieje ze rozumiecie o co biega . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 10 Dołączył: 8.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz zrobić coś ala fireEvent. Np. tak:
-------------------- --------------------------------------------------------------------------------
weblog.axent.pl -------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:30 |