![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 7 Dołączył: 15.05.2005 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Mam taki problem ![]() mam plik admin.php w którym mam kilka DIV'ów. Za pomocą linku i advAJAX wczytuję do jednego z DIV tabelkę, którą chcę sortować przy pomocy mintAJAX. Niestety, aby sortowanie zadziałało muszę wrzucić pewną funkcję do zdarzenia onload. I teraz gdy wrzucę ją do w admin.php, to sortowanie nie działa. Gdy wrzuciłem to do wczytywanego pliku z tabelą jako:
to wtedy działa, ale nie zbyt wydajnie. Czy da się jakoś wrzucić onload do wczytywanego pliku z tabelką jakoś inaczej? Ten post edytował thomas2411 7.05.2007, 20:54:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zauważ, że onload w body wykona się, jak załadują się wszystkie elementy w body w tym obrazki, zdjęcia itp. Czy ładują sie w całości?
Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 7 Dołączył: 15.05.2005 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak...wszystko się ładuje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod body.onload = function funkcj() { kod funkcji }
|
|
|
![]()
|
|
Moli, nie działa...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod this.onload = function load() { alert ( 'ok' ); }
|
|
|
![]()
|
|
Kod this.onload = function load() { alert ( 'ok' ); } Ale gdzie to wrzucić? Nad tabelkę w pliku php który wywołuję AJAXem do diva? Chyba się udało. Nie wiem jak będzie to działać na dużej tablicy, ale póki co działa. Wrzuciłem wywołanie tej funkcji do zapytania advAJAX, które wczytuje tabelę do DIVa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:42 |