![]() |
![]() |
-dr4g0n79- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam!
niestety nie znam na tyle php aby sobie sam mógł z tym poradzić chodzi mi o coś takiego: jak zrobić aby po kliknięciu w link wykonała się dalsza część za pomocą funkcji foreach wyświetlam poszczególne linie pliku tekstowego linijka po linijce i chcę zrobić tak aby wyświetlić dwie linie (to już wiem jak zrobić) a resztę linii dopiero po kliknięciu w link chcę osiągnąc cos typu: wyswietlam dwie pierwsze linie pliku tekstowego jeżeli klikniesz w link wyświetlę pozostałe poniżej kod realizujący to zadanie:
Bardzo proszę o pomoc i dziękuję z góry Pozdr! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym to napisał trochę inacze, wczytujesz cały plik poprzez file" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, w ten sposób otrzymamy tablicę, którą jak w podanym przez Ciebie przykładzie, możemy przelecieć:
(wpisując index.php?show=all pokaże wszystkie ) Pisane z palca na szybko, ale mam nadzieję, że ideę zrozumiałeś : ) -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:02 |