![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
problem wyglada nastepujaco 1. wczytuje dane
2. wyswietalm je
3. ale w pliku d.php sa kwadratowe nawiasy 4. gry to wykonuje wyskakuja bledy 5. ale jak usune te nawiasy to juz jest dobrze 6. to ma byc generator kodu BB na forum - wiec mi zalezy na nawiasach 7. prosze o pomoc -------------------- Tutaj znajdowała się moja sygnatura, lecz niestety łamała ona regulamin i musiałem ją usunąć teraz rozwijam swoje umiejętności graficzne i próbuję ją robić aktualnie studiuję painta nigdy nie myślałem, że on ma takie możliwości |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2006 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie wszystko działa ..
test.php:
test2.php: adasdasda sdas d as daSd asdasdasd a[ad]a as Ten post edytował macek 7.05.2007, 09:06:55 -------------------- Bez takich avatarów - moderator
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy w pliky d/test2.php ma byc kropka przez kazda zmienna ?
-------------------- Tutaj znajdowała się moja sygnatura, lecz niestety łamała ona regulamin i musiałem ją usunąć teraz rozwijam swoje umiejętności graficzne i próbuję ją robić aktualnie studiuję painta nigdy nie myślałem, że on ma takie możliwości |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a skąd mamy wiedzieć co masz w pliku test2.php.
Jeżeli chodzi osam zapis to kropka służy do łączenia string'ów. Czyli np.:
Da w rezultacie "ala miała kota, ale go zgubiła". Jeżeli umieściłbyś zmienną bezpośrednio pomiędzy ciapkami (') to wynikiem byłoby "ala miała $kot, ale go zgubiła". |
|
|
![]()
|
|
hmmm
to juz wiem gdzie jest problem ![]() thx hmmm..... nie wiem jak to zrobic kod wyglada tak d/test2.php [/b]---------------------- powiedzmy, ze PHP - cos musialem dac
[b]------------------ i oczywisnie nei dziala Ten post edytował kamil9091 7.05.2007, 19:23:58 -------------------- Tutaj znajdowała się moja sygnatura, lecz niestety łamała ona regulamin i musiałem ją usunąć teraz rozwijam swoje umiejętności graficzne i próbuję ją robić aktualnie studiuję painta nigdy nie myślałem, że on ma takie możliwości |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 14:45 |