![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2006 Skąd: Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam używam skryptu zakładek TabMenu v.1 Copyright © Rafael Kukawski ale chciał bym go zmodyfikować lecz nie wiem jak właściwie chodzi mi o stworzenie skryptu PHP i MySQL. Narazie wygląda to tak:
A chciał bym aby zamiast include skrypt sam szukał w odpowiedniej bazie danych podstrony np #2 i ją wyświetlał. Czyli głównie chodzi o to aby skrypt wyświetlał podstrony z bazy danych i sam szukał nazwy podstrony po nazwie w linku np #2... Tylko nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić.... Chciał bym jeszcze później dodać możliwość edycji menu i podstron z poziomu www. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam używam skryptu zakładek TabMenu v.1 Copyright © Rafael Kukawski ale chciał bym go zmodyfikować lecz nie wiem jak właściwie chodzi mi o stworzenie skryptu PHP i MySQL. Narazie wygląda to tak:
A chciał bym aby zamiast include skrypt sam szukał w odpowiedniej bazie danych podstrony np #2 i ją wyświetlał. Czyli głównie chodzi o to aby skrypt wyświetlał podstrony z bazy danych i sam szukał nazwy podstrony po nazwie w linku np #2... Tylko nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić.... Chciał bym jeszcze później dodać możliwość edycji menu i podstron z poziomu www. Z góry dziękuję za pomoc. nie wiem czy o to chodzi ale może Cię jakoś natchnę ...
ps. jak by coś było nie tak to piszczie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2006 Skąd: Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co zkumałem to o właśnie coś takiego mi chodzi tylko że dopiero uczę się php i za wiele mi to nie mówi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co zkumałem to o właśnie coś takiego mi chodzi tylko że dopiero uczę się php i za wiele mi to nie mówi ![]() poczytaj w necie jakiś kurs php. z tego co napisałem to tylko pętle warunkowe (while) i oczywiście dokumentacja php Opis funkcji MySql w php |
|
|
![]()
|
|
zrobione... ale ten skrypt wyświetla na stronie w nazwie zakładki jej ID a w treści nic nie pokazuje
![]() może ma ktoś jakieś pomysły? ...... Ten post edytował hacker92 15.06.2007, 21:36:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:31 |